Wie zijn we.


Wij zijn een familiebedrijf dat in 1972 in Calpe (Alicante) werd opgericht en dat zich toelegt op de makelaars- en bouwsector. In de jaren '70 zijn we begonnen met de rehabilitatie en bouw van landhuizen in mediterrane stijl aan de Costa Blanca en jaren later, na de enorme vraag van talrijke klanten en dankzij onze prachtige locatie, zijn we begonnen met de bouw van gebouwen aan zee, om de huidige Calpe Rent Apart en Calpe Home Sales te worden.

Vandaag de dag zijn we nog steeds een familiebedrijf met meer dan 50 jaar ervaring. Wij hebben ruime ervaring in de immobiliënsector, met name in de verhuur en verkoop van woningen gelegen naast het strand van Levante en het natuurpark van Peñón de Ifach in Calpe.

Onze bedrijfsfilosofie is altijd gericht geweest op de tevredenheid van onze klanten en hun welzijn, waardoor een onvergetelijke ervaring aan de Middellandse Zee wordt gecreëerd. Dit alles dankzij een fantastisch, zeer professioneel team, verenigd als één grote familie en ook dankzij de unieke kenmerken van onze locatie en faciliteiten.

Hoe kunt u ons bereiken


Edificio Paraíso Mar - Calpe Rent Apart
Avda. Juan Carlos I, Nº 20
03710 Calpe (Alicante) SPAIN
Tel: (+34) 965 830 400, (+34) 673 011 269
Email: info@calpe-rent-apart.com