Over ons


In 1972 werd het familiebedrijf in Calpe (Alicante) opgericht, gewijd aan de onroerend goed en de bouwsector. In het begin in de jaren' 70 begon het met het rehabiliteren en bouwen van landelijke huizen in de mediterrane stijl van de Costa Blanca. Een paar jaar later, om aan de vraag van onze klanten te voldoen en vanwege onze unieke ligging, zijn we begonnen met de bouw van toeristische appartementen aan het strand en daarmee met de bouw van de huidige Calpe Rent Apart en Calpe Home Sales.

Vandaag de dag zijn we nog steeds een familiebedrijf, maar met meer dan 45 jaar ervaring. Wij hebben uitgebreide kennis in de onroerend goed sector, en meer specifiek in het verhuur en verkoop van toeristische appartementen, die alle gelegen zijn op de eerste lijn van het Levante strand naast het Natuurpark van Peñón de Ifach in de prachtige gemeente Calpe.

Onze bedrijfsfilosofie is altijd gericht geweest op de tevredenheid van onze klanten en het creëren van een onvergetelijke ervaring aan zee. Dit alles is mogelijk dankzij de professionaliteit van onze personeel en de unieke kenmerken van onze installaties.

Hoe kunt u ons bereiken