Welkom op de portal van Calpe Rent Apart, waar u een prachtig aanbod van appartement te huur Costa Blanca vindt tegen scherpe prijzen en altijd direct en veilig online te reserveren.

Wij bieden u mooie Villas, Vakantiehuizen en appartement te huur Costa Blanca. De accommodaties zijn volledig ingericht en van alle gemakken voorzien. Tijdens uw verblijf in uw appartement te huur Costa Blanca zult u zich meteen thuis voelen.

Calpe Rent Apart heeft naast het aanbod appartement te huur Costa Blanca mooie Vakantiehuizen aan de costa brava, costa del sol, en de rest van Spanje. Een appartement te huur Costa Blanca is bij Calpe Rent Apart altijd veilig en gaat direct online.

Appartement te huur Costa Blanca


Hoe kom ik aan de Costa Blanca?

Appartement te huur Costa Blanca

U kunt op verschillende manieren bij uw appartement te huur Costa Blanca komen.

Auto: Met de auto vanuit Nederland of Belgie ligt uw appartement te huur Costa Blanca op ongeveer 1600km. Het kost de meeste vakantiegangers daarom wel twee dagen om het appartement te huur Costa Blanca te bereiken. U neemt de snelweg langs de Spaanse kust via Barcelona, Valencia, om vervolgens via snelweg AP-7 bij uw appartement te huur Costa Blanca te komen.

Vliegtuig: De Costa Blanca beschikt over twee internationale luchthavens, die van Valencia en Alicante. Vanaf een van deze twee luchthavens bent u altijd maximaal 140km verwijderd van uw appartement te huur Costa Blanca. Vanuit Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven, Brussel, en Duitsland gaan er dagelijks vluchten naar Alicante en Valencia.

Bus: Met de bus kunt u vanaf Valencia of Alicante veel appartement te huur Costa Blanca bereiken. Er gaan dagelijks meerdere bussen naar Javea, Denia, Calpe, Moraira en Oliva. Zoek voor meer informatie op ALSA of een van de vele websites die informatie geven over bustijden etc.

Trein: De twee grote treinstations van Valencia en Alicante verbinden allerlei kustplaatsen bij uw appartement te huur Costa Blanca. Zo kunt u het appartement te huur Costa Blanca goed bereiken en kunt u ook andere Spaanse steden per trein bereiken.


Stranden en Baaien

Appartement te huur Costa Blanca

Tijdens uw vakantie in een appartement te huur Costa Blanca staat het strand vaak centraal. Wij geven u daarom een Klein overzicht van de belangrijkste en mooie stranden bij uw appartement te huur Costa Blanca. Grote stranden van alle faciliteiten voorzien, of mooie stille baaien omgeven door rotspartijen? Bij uw appartement te huur Costa Blanca vindt u het allemaal.

De appartement te huur Costa Blanca liggen aan een kust van contrasten. Het noordelijke gedeelte van de Costa Blanca is redelijk vlak met veel mooie brede zandstranden. Verder naar het zuiden vindt u meer spectaculaire rotsachtige kusten met mooie baaien. Waar uw appartement te huur Costa Blanca zich ook bevindt, er is altijd wel een mooi strand in de buurt.

Veel van de grote standen bij uw appartement te huur Costa Blanca beschikken over een blauwe vlag die voor kwaliteit staat. Deze stranden zijn van alle faciliteiten voorzien en zijn perfect voor families. De belangrijkste stranden zijn die van Javea, Benidorm, Denia, en Calpe.

Veel grote stranden bij uw appartement te huur Costa Blanca beschikken over allerlei faciliteiten voor strandsporten en watersporten. Volleybal, Surfen, Waterscooters, alles is binnen handbereik. En wilt u een dagje niet op het strand vertoeven? Dan hebben de meeste appartement te huur Costa Blanca een zwembad.

Voor meer intieme stranden tijdens uw verblijf in een appartement te huur Costa Blanca bent u ook op de goede plek. Omringd door rotsen en een helder blauwe zee, zijn de vele baaien rond Calpe en Denia een perfecte plek om tot rust te komen. Ook voor duikliefhebbers zijn deze baaien een geweldige locatie bij uw appartement te huur Costa Blanca.


Wat te zien?

Appartement te huur Costa Blanca

De Costa Blanca staat voornamelijk bekend om de geweldige strandvakanties. Echter, de provincies van Valencia en Alicante hebben ook een mooie omgeving en een interessant cultureel erfgoed. Er zijn dus genoeg dingen te doen vanuit uw appartement te huur Costa Blanca als u eens een dagje iets anders wilt.

Een van de boegbeelden die u moet zien tijdens uw verblijf in een appartement te huur Costa Blanca is de rots van Ifach. De rots van Ifach ligt in zee bij Calpe en steekt torenhoog uit het water. Vanaf de top van de rots heeft u een schitterend uitzicht over zee en de kust van de Costa Blanca.

Vlak naast de rots van Ifach liggen de oude zoutmoerassen uit de Romeinse tijd. Als u een appartement te huur Costa Blanca heeft, is het leuk om hier ook langs te rijden.

U kunt vanaf uw appartement te huur Costa Blanca ook een mooi uitstapje maken naar Alicante en het kasteel van Santa Barbara, een van de grootste forten van Spanje. Verder is Alicante een levendige stad met een mooie haven die goed in een dag te bezoeken is.

Valencia is ook goed te bereiken vanaf uw appartement te huur Costa Blanca. Valencia is de derde stad van Spanje en heeft een gezellig centrum. Doe een wandeltocht door de Turia, de oude rivier die in een 8km lang park is omgebouwd. Het nieuwe boegbeeld van Valencia is de ´´City of Arts en Sciences´´, een reeks spectaculaire gebouwen van de architecht Calatrava.

Ter hoogte van Denia ligt het Safari Park van Vergel. Het park telt 145 verschillende diersoorten waaronder leeuwen en tijgers en is gemakkelijk te bereiken vanaf uw appartement te huur Costa Blanca. U waant zich in dit park midden in Africa tussen de wilde dieren. Er zijn routes per auto en wandelroutes. Voor families met kinderen is dit een van de leukste uitstapjes die u kunt maken vanuit uw appartement te huur Costa Blanca.

De laatste leuke dagtrip die wij u aanraden is een bezoek aan het eilandje Tabarca, het enige eiland in de provincie Valencia dat bewoond is. Het visserseiland heeft een klein strandje en het dorp ziet eruit alsof het nooit veranderd is. Vanaf uw appartement te huur Costa Blanca rijdt u eerst naar Santa Pola. Daarna is Tabarca ongeveer 25 minuten varen met de boot.


Vrije Tijd

Bij Calpe Rent Apart kunt u gedurende het hele jaar een appartement te huur Costa Blanca huren. Wij geven u daarom een overzicht van de leukste festivals en feestdagen in Spanje en de Costa Blanca.

Een leuk festival om tijdens uw vakantie in een appartement te huur Costa Blanca te bezoeken is ´´Fallas´´. Lokale verenigingen bouwen enorme standbeelden van karton en hout midden in de stad, die tot 19 maart tentoongesteld worden. De hele voorafgaande week is gevuld met feesten, dagelijkse vuurwerkshows en activiteiten in de stad. Het grootste Fallas festival wordt gevierd in Valencia. Als u een appartement te huur Costa Blanca heeft gehuurd tijdens dit festival, dan gaat u absoluut genieten van dit schitterende feest.

De maand juni in Calpe staat in het teken van het feest van San Juan. De hele maand door zijn er activiteiten op het strand, feesten, en een gezellige atmosfeer in Calpe. Huur dus een appartement te huur Costa Blanca in juni en geniet van dit gezellige festival.

De rest van de zomer worden er ook allerlei leuke dingen georganiseerd aan de Costa Blanca. Zo kunt u naar de bioscoop aan zee, of naar leuke markten waar allerlei handgemaakte spullen worden tentoongesteld en verkocht. Zo kan de zomer in uw appartement te huur Costa Blanca niet meer stuk.

Appartement te huur Costa Blanca